maandag, 22 juli 2024
A+ R A-

Persoonlijke sessies

Voor jouw persoonlijke sessie kan je kiezen uit Klankschalen, Zielenzang, Consult met counseling of coaching en Geleide meditatie.

Klankschalen
Een volle klank nodigt je uit tot rust te komen. Luister. Voel. De buitenwereld doet er even niet toe. Tijd voor jou. Alle aandacht voor jou. Diepe rust. Hernieuwde energie. De klankschaal voedt je van dichtbij en op je lichaam rustend, door je kleding heen.

 

Jouw lichaam, ziel en geest worden gestreeld - een heel persoonlijke ervaring die moeilijk in woorden te vatten is. Enkele pogingen:

"Ik heb mij in jaren niet zo ontspannen gevoeld"

"Heb heel erg genoten! Ik voelde in het bijzonder toen de klankschaal op mijn rug stond elke spier apart ont-spannen en vroeg me af: ben ik nou zò gespannen? En de volgende dag werd mijn bloeddruk gemeten: als van een jonge meid!"

"Door mijn angsten durf ik nooit goed te ontspannen, maar voor het eerst ontspande mijn hele lichaam"

"Ik voel mij relaxed tot in mijn ziel"

"Ik ben een drukke, werkende mantelzorger en moeder van twee pubers. En Birgit geeft mij een oase van rust midden in alle drukte. Het is heerlijk om hiervan dagenlang na te genieten. Ik ga de drukte anders tegemoet, meer vanuit mezelf."

 

Impressies

 

         

Spanningen en verkrampingen veroorzaken tal van storingen in ons welbevinden. In de natuur vertoeven - liefst bewegen - kan wonderen doen, en hoofdpijn en andere spanningsklachten wegtoveren. Lukt het je maar niet om te ontspannen? Een persoonlijke klankschaal sessie kan jou helpen.

Spieren die overmatig gespannen staan, worden door de fysieke trillingen uitgenodigd om eindelijk weer eens te ontspannen. Daardoor wordt menstruatiepijn verlicht en ook verkrampingen in rug en schouders, zelfs veroorzaakt door bv scoliose.

Maar ook constante drukte in je hoofd en het almaar moeten, rennen, vliegen: zij smelten weg onder de zacht toegepaste, diepgaande klanken van een klankschaal.
Je kan heerlijk diep ontspannen, tot jeZelf komen, jouw zelfherstellende vermogen wordt geactiveerd. Je komt in balans, op kracht en vaak tot helder inzicht.

 

Zielenzang
Pure, liefelijke of oerkrachtige stemklank zonder woorden, van hart tot hart, van ziel tot ziel. Een extra dimensie toegevoegd aan de klankschalen. Een uitnodiging om je te laten raken.

 

Consulten: counseling en coaching
Het is aan jou om te bepalen of je jouw levensvraag in de diepte wilt onderzoeken of concrete doelen wilt stellen. In een consult bespreken wij je wensen en behoeften. Dit kan je privé leven betreffen maar ook je werk, in het bijzonder zelfstandig werken als ZZPer. Uit mijn ruime ervaring stel ik je methodes voor die je kunnen ondersteunen. Ik help je respectvol om je eigen keuzes te integreren.

 

Geleide meditatie
Een voortreffelijk gereedschap dat helpt uit je hoofd te komen en in contact met de diepere lagen van je bewustzijn. Woorden begeleiden je veilig naar binnen. In een eerste sessie staan ontspanning en verbinding met je innerlijke rustcentrum via beelden uit de natuur centraal. De werking van de klankschalen wordt ondersteund en aangevuld en je kan de ontspanning thuis herbeleven.

 

Kortom
Diep ontspannen door de liefdevol harmoniserende trilling van klank. Het is "magisch".
Na afloop voel je je weer lekker in je vel. Vredig. In balans. Opgeladen. "Helemaal Zen".

 

Lees verder over serie van consulten of ga naar tarieven en locaties

                                                    

Afspraak maken?
Wil je een afspraak maken? Vaste praktijkdagen vind je in de agenda. Andere dagen, tijdstippen en/of locaties spreken wij persoonlijk af: bel me op 06 452 432 12 of mail

Lifenet logo

Avalon community logo

bewustwestland

 

bewustnetwerk

 

Nieuw Westland

theyouthexprience logo 1

Avalon logo

Logo Free Spirits Community

Bel ons