zondag, 17 oktober 2021
A+ R A-

Klankschalen in je huiskamer

Ontspannen, nodiger dan ooit: klankschalen ligmeditatie in je huiskamer

 

12-01-2021
Ontspannen, nodiger dan ooit: klankschalen in je huiskamer

 
Het lijkt al maanden dat je nergens heen kan gaan. Niet naar een meditatie, een yogales, een concert, niets. Ook niet-medische contactberoepen zijn verboden -daarmee vervalt ook de mogelijkheid tot een ontspannende massage of persoonlijke klankschalen sessie op de behandeltafel.
 
En zelfs als groepen binnenkort of lang weer toegestaan worden: wil je wel in een ruimte met vreemde mensen bij elkaar komen, ook al worden uiteraard alle veiligheidsregels in acht genomen?
 
Ik heb altijd al klankschalen ligmeditaties voor privé groepen gehouden. Vaak was het ter viering van een ronde verjaardag, of een verwen actie voor vrijwilligers of medewerkers van een bedrijf.
 
Nu besef ik dat hierin de mogelijkheid ligt om je ontspanning in je eigen huiskamer te brengen. Voor jullie als huisgenoten is de nabijheid gelukkig nog normaal. En ik mag als bezoeker erbij komen.

Met mijn klankschalen installeer ik me in je huiskamer en jullie genieten zittend of liggend anderhalf uur van een klankschalen ligmeditatie: een klankschalen concert, verrijkt met een geleide meditatie.
 
Ik kom je met het tarief tegemoet, aangezien de groep kleiner is dan bij een – weet je nog? – feestje. Ervan uitgaand dat je met maximaal 4 personen bent, kom ik voor € 100,- aan huis. Een 5e en 6e persoon verhoogt het tarief met € 25,-. Dit is inclusief reiskosten in de regio.

Hebben jullie er zin in? Neem dan contact op via mail of bel me op 06 452 432 12.
Ik kom graag - tot Pasen ook in het weekend!
Birgit Karreman

toevoeging 12-03-2021:
nu ook persoonlijke sessies aan huis met reiskosten actie

 

Eerstvolgende evenementen

Bel ons