zaterdag, 15 juni 2024
A+ R A-

Transformatiespel

"Transformatie spel;
Een manier om op speelse wijze tot een antwoord achter de vraag te komen."

? Wat ga je anders doen dit jaar? Vanaf heden?

Meer tijd voor jezelf nemen, voor je gezin, meer balans tussen werk en vrije tijd?
Groei op persoonlijk vlak of van je bedrijf?
Beter voor jezelf zorgen, grenzen stellen, communiceren?
Alles kan. Waar ga jij voor?


Soms is het moeilijk om te weten hoe de zaak aan te pakken.
Weet dat elke eerste stap je dichter bij je doel brengt. Je hoeft niet te wachten tot je ervan overtuigd bent dat DIT de optimale stap is.
Begin.

TransformatiespelHet transformatiespel kan je in je bewustwording ondersteunen. Het helpt je te zien waar je innerlijke weerstanden liggen en wat je passende hulpbronnen, je eigen oplossingen zijn.

Samen met maximaal drie andere vraagstellers verken je een stuk van je eigen levenspad met betrekking tot het bereiken van je doel.

Je verkrijgt inzicht in samenhangen die voor jou belangrijk zijn. Speelt het op het fysieke, emotionele, mentale en/of spirituele niveau? Voor elke laag kan het anders zijn. Je vult elkaar aan en vindt herkenning.


Voor vier spelers nemen wij ruim vier uur de tijd. We nuttigen samen een lichte maaltijd. Koffie, thee en iets lekkers staan klaar voor tussendoor. Een meditatie in het begin helpt je je open te stellen, en afsluitend om de verkregen informatie te integreren.

Aan het einde van de dag ga je wijzer naar huis. Je weet nu hoe te beginnen en welke valkuilen hoe te vermijden. 
Koers zetten en zeilen in de wind. Begin!


Heb je een eigen groep van belangstellenden, zo kunnen we in jouw huiskamer bij elkaar komen.
Neem voor meer informatie contact op met Birgit Karreman, Regenboog Klankschalen. Tel 06 452 432 12 of mail naar info@RegenboogKlankschalen.nl


"Het transformatiespel... fijn om samen ervaringen te delen, je eigen pad te lopen en feedback te ontvangen van je medespelers en de spelleider. Op een speelse manier creëer je antwoord op de vraag die je in het begin van het spel hebt geformuleerd. Je kan het zo serieus of zo luchtig doen als je zelf wilt."

Lifenet logo

Avalon community logo

bewustwestland

 

bewustnetwerk

 

Nieuw Westland

theyouthexprience logo 1

Avalon logo

Logo Free Spirits Community

Bel ons