zondag, 17 oktober 2021
A+ R A-

Cursus Zelfheling met Klankschalen

Deelnemen
Van 12 november 2021 15:00 tot 12 november 2021 16:30

 

Voor gevorderden
Heb je al ervaring met het doen klinken van klankschalen en hun diepe werking? Heb je misschien zelf een klankschaal maar mis je inspiratie wat ermee te doen?
Na het volgen van de basiscursus kun je je voor vervolg cursussen inschrijven, maar de basiscursus is niet noodzakelijk. Voorwaarde voor deelname is wel dat je al een klankschaal weet te hanteren, deze kan laten klinken en kan aanvoelen. Ook dien je een eigen klankschaal beschikbaar te hebben. Eventueel kan je deze voor aanvang/in de verloop van de cursus bij mij kopen.

Zelfheling met Klankschalen
In deze cursus leer je in drie bijeenkomsten jouw verbinding met jouw klankschaal en met jeZelf verdiepen.
Elke keer komen een helende geleide meditatie en lichaamswerk aan bod. Je maakt een diepe verbinding met je klankschaal. In stelselmatige patronen verken je met je klankschaal je eigen lichaam. Je leert een routine opbouwen om goed voor jezelf te zorgen. Zo leer beter in je kracht te staan met behulp van je klankschaal. Versterk jouw systeem van lichaam, ziel en geest.

Kleine groepen
We werken in een kleine groep op veilige afstand en maken gebruik van een grote workshopruimte als het aantal deelnemers erom vraagt. Er is voor iedereen voldoende aandacht en ook voldoende gelegenheid om te oefenen en om vragen te stellen. 

Praktisch
De cursusbijeenkomsten duren anderhalf uur en vinden tweewekelijks plaats op 

dinsdag 12 en 26 november en 10 december, telkens 15-16:30 uur. 

Het tarief is € 99,- voor de gehele cursus.
Mogelijk vervolg: Klankschaal concert met geleide meditatie. Als aanvulling op een bestaande massagepraktijk of energetische behandelingen geef ik verder de cursus Klankschaal Lichaamssessies. Voor particuleren verder: Klankschaal Rugsessies. Meer informatie

 

 

 


Eerstvolgende evenementen

Bel ons