zondag, 31 mei 2020
A+ R A-

Cursus Zelfheling met Klankschalen

Van 15 oktober 2019 20:00 tot 15 oktober 2019 21:30

 

Voor gevorderden
Heb je al ervaring met het doen klinken van klankschalen en hun diepe werking? Heb je misschien zelf een klankschaal maar mis je inspiratie wat ermee te doen?
Na het volgen van de basiscursus kun je je voor vervolg cursussen inschrijven, maar de basiscursus is niet noodzakelijk. Voorwaarde voor deelname is wel dat je al een klankschaal weet te hanteren, deze kan laten klinken en kan aanvoelen. Ook dien je een eigen klankschaal beschikbaar te hebben. Eventueel kan je deze voor aanvang/in de verloop van de cursus bij mij kopen.

Zelfheling met Klankschalen
In deze cursus leer je in drie bijeenkomsten jouw verbinding met jouw klankschaal en met jeZelf verdiepen.
Elke keer komen een helende geleide meditatie en lichaamswerk aan bod. Je maakt een diepe verbinding met je klankschaal. In stelselmatige patronen verken je met je klankschaal je eigen lichaam. Je leert een routine opbouwen om goed voor jezelf te zorgen.

Kleine groepen
We werken in een groep van maximaal acht deelnemers. Zo is er voor iedereen voldoende aandacht en ook voldoende gelegenheid om te oefenen en om vragen te stellen. 

Praktisch
De cursusbijeenkomsten duren anderhalf à twee uur en vinden plaats op 
dinsdag 15 oktober, 5 en 26 november, telkens 20:00-21:30/22 uur. 

Deze cursus is met een tarief van € 88,- voor de gehele cursus geconcipeerd voor particulieren. Wil je er zakelijk als coaching traject gebruik van maken, is het tarief € 111,- incl btw. Het zakelijke tarief is van toepassing als de cursus als bedrijfs- of praktijkkosten gedeclareerd wordt. 

Als aanvulling op een bestaande massagepraktijk of energetische behandelingen geef ik verder de cursus Klankschaal Lichaamssessies. Voor particuleren verder: Klankschaal Rugsessies.

Schikken deze dagdelen niet of is de cursus al vol, neem alsnog contact op. Vanaf twee belangstellenden vinden wij gezamenlijke datums en komt er een nieuwe cursus.

 

 


Eerstvolgende evenementen

Bel ons